Nextlevel ICT
Planetenbaan 40Maarssen, UT3606 AK
Telefoon: +31 - (0)30 602 46 45

Op zoek naar een IT-bedrijf in Groningen?

Vanuit onze vestigingen in Utrecht en Groningen en het hoofdkantoor in Maarssen zorgt Nextlevel ICT voor zorgeloze kantoorautomatisering. Wil je goed beveiligde werkplekken in de cloud, een betrouwbare serveromgeving, snelle en veilige wifi- en internetverbindingen en goed functionerende printers, kopieermachines en telefoonsystemen? Voor een vast bedrag per maand nemen wij je zorgen uit handen en heb jij geen eigen IT-afdeling of systeembeheerder nodig.

En hoewel we in Groningen en de Randstad gevestigd zijn, leveren we je ook razendsnelle IT-services in Friesland,Drenthe, Overijssel, Flevoland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Landelijke service, maar altijd een ICT-expert dichtbij.

Onze IT-services op een rij: 

Clouddiensten 

Geen eigen IT’er en dure servers, geen investeringen, geen capaciteitsproblemen. Wel overal en altijd veilig werken. Dat kan met de clouddiensten van Nextlevel ICT. Daarmee kies je ook voor zekerheid: door frequente back-ups en goede beveiliging zijn je bestanden veilig opgeslagen. Voor een vast bedrag per maand nemen wij je ICT volledig uit handen. Kun jij onbezorgd werken.

Ontdek alles over de clouddiensten van Nextlevel ICT

Snelle en veilige verbindingen

Voorkom traag internet en slechte wifi en geef hackers geen kans. Kies voor veilige en snelle verbindingen via Nextlevel ICT. Glasvezel internet, sdsl, adsl, LAN, wifi … vanuit onze vestigingen in Groningen, Utrecht en Maarssen kunnen onze IT-experts alles voor je aanleggen en beheren. Volledig afgestemd op jouw bedrijfsprocessen, maar altijd veilig, snel en betrouwbaar.

Nooit meer traag internet en slechte wifi?

Zakelijke telefonie

Zorgeloos zakelijk telefoneren? Regel je telefonie via Nextlevel ICT. Je krijgt een onbeperkt aantal telefoonaansluitingen, optimaal bereikbare en veilige verbindingen en een kraakhelder geluid. Inclusief callcenter-functie, als je dat wilt. Onze experts implementeren en onderhouden alles: software, hardware en telefooncentrale. Het enige wat jij hoeft te doen, is kiezen welk telefoonmodel je wilt. En natuurlijk de telefoon opnemen zodra iemand belt.

Ontdek alles over zakelijke telefonie via Nextlevel ICT

24/7 ICT-beheer

Wil je werken met recente software, een snel netwerk, goedwerkende computers en betrouwbare telefonie? En wil je geen eigen IT-afdeling of systeembeheerder in dienst nemen? Kies dan voor het ICT-beheer van Nextlevel ICT. Vanuit Groningen, Utrecht en Maarssen zorgen onze IT-experts 24 uur per dag, 7 dagen per week voor compleet geautomatiseerde en optimaal functionerende werkplekken. Dan kun jij zorgeloos aan het werk.

Ontdek de voordelen van ICT-beheer door Nextlevel ICT

Printen en kopiëren

Nooit meer last hebben van printerstoringen of vastlopende kopieermachines? Nextlevel ICT biedt de Copykit, een slim servicecontract voor printers en kopieermachines. Wij zorgen dat al je apparaten goed werken en dat er altijd voldoende toners en cartridges op voorraad zijn. En dat voor een vaste prijs per afdruk. Nieuwe printer of scanner erbij? Geen probleem, de prijs per afdruk blijft hetzelfde. 

Ontdek meer over de Copykit

Dataopslag en back-up

Verloren, gestolen of per ongeluk verwijderd: verlies van je data is een drama! Wil je je daar geen zorgen over maken? Kies dan voor dataopslag en back-up op de betrouwbare en stabiele servers van Nextlevel ICT. Wij zorgen voor veilige opslag en frequente back-ups. Jij hoeft je hoofd niet meer te breken over het inrichten van serverruimtes of grote investeringen in servers. 

Lees meer over dataopslag via Nextlevel ICT

De voordelen van Nextlevel ICT:

  • Zorgeloze kantoorautomatisering in heel Nederland
  • Landelijke snelle en betrouwbare service
  • Vestigingen in Groningen, Maarssen en Utrecht
  • Altijd een IT-expert in de buurt
  • Veilige en betrouwbare IT-oplossingen
  • Internet, wifi, clouddiensten, ICT-beheer
  • Zelf geen IT’er of systeembeheerder meer nodig
  • Geen investeringen: vast bedrag per maand

Direct contact opnemen? Bel 030-6024645 of mail naar sales@nextlevelict.nl