Nextlevel ICT
Planetenbaan 40Maarssen, UT3606 AK
Telefoon: +31 - (0)30 602 46 45

Onze Missie

Nextlevel ICT is hoe wij heten en waarnaar wij streven. We tillen jouw kantoorautomatisering naar het volgende plan, The Next Level. Dat doen we door te denken vanuit de gebruiker en te werken vanuit de ICT’er. Wij staan voor duidelijkheid en betrouwbaarheid. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Veel ondernemers in het MKB vertrouwen op onze dienstverlening. Ze krijgen daarvoor een service die vaak alleen is weggelegd voor grote bedrijven. Wij vinden namelijk dat kantoorautomatisering geen luxe is. Het is een voorwaarde om efficiënt te werken, overal en altijd.

Zoek je vakkundige mensen die jouw ICT-omgeving klaarmaken voor de toekomst, neem dan contact met ons op. Ons team bestaat uit gepassioneerde en getalenteerde mensen die je zo goed mogelijk willen helpen.

Door de jaren heen is een samenwerking ontstaan waarbij de verwachtingen over en weer duidelijk worden uitgesproken, gerespecteerd en geïmplementeerd. Dit alles uiteraard binnen de technische en organisatorische mogelijkheden. De professionalisering van de laatste jaren heeft ervoor gezorgd dat het vertrouwen in Nextlevel ICT is gegroeid en dat zij een betrouwbare dienstverlener is waar je met vertrouwen je digitale omgeving kan onderbrengen.

A.H. (Rita) Stooker

(Hoofd Bedrijfsbureau VGN)

Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Uw bericht