Nextlevel ICT
Planetenbaan 40Maarssen, UT3606 AK
Telefoon: +31 - (0)30 602 46 45

Landelijk en toch dichtbij vanuit Maarssen, Utrecht en Groningen

Nextlevel ICT zorgt landelijk voor zorgeloze kantoorautomatisering. Of je nu in Zeeland, Limburg, Noord-Holland of Drenthe woont, wij nemen graag je zorgen rondom veilige en betrouwbare computersystemen, telefonie, wifi- en internetverbindingen uit handen. En met onze kantoren in Utrecht, Maarssen en Groningen zijn we eigenlijk toch altijd dichtbij!

Hoofdkantoor in Maarssen

In de regio Utrecht zijn wij goed vertegenwoordigd. Het hoofdkantoor van Nextlevel ICT is gevestigd in Maarssen. Ook hebben we een vestiging in Utrecht. Van hieruit zorgen wij door het hele land voor goede IT-voorzieningen. Wil je goed beveiligde werkplekken in de cloud, snelle en veilige wifi- en internetverbindingen, een betrouwbare serveromgeving en goed functionerende printers, kopieermachines en telefoonsystemen? Wij nemen jouw zorgen uit handen.

Zorgeloze kantoorautomatisering in Groningen

Woon je in het noorden van het land en werk je graag met een lokale IT-leverancier? Ook dan ben je bij Nextlevel ICT aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ook een vestiging in Groningen. Dus zoek je een lokaal IT-bedrijf in Groningen? Een betrouwbare partij die ervoor zorgt dat jij zelf niet meer naar je automatisering hoeft om te kijken? Neem dan contact met ons op. 

De voordelen van Nextlevel ICT:

  • Zorgeloze kantoorautomatisering in heel Nederland
  • Landelijke snelle en betrouwbare service
  • Vestigingen in Maarssen, Utrecht en Groningen
  • Altijd een expert in de buurt