Nextlevel ICT
Planetenbaan 40Maarssen, UT3606 AK
Telefoon: +31 - (0)30 602 46 45

Onbezorgd werken met de clouddiensten van Nextlevel ICT

Overal en altijd kunnen werken. Vanuit huis, vanuit de trein, vanaf een onbewoond eiland. Dat kan door te werken in de cloud. De clouddiensten van Nextlevel ICT zorgen bovendien voor zekerheid én flexibiliteit. Door frequente back-ups en goede beveiliging zijn je bestanden veilig opgeslagen. Meer of minder capaciteit nodig? Supereenvoudig! En vergeet die dure IT-afdeling of grote investeringen: voor een vast bedrag per maand nemen wij je IT volledig uit handen. Kun jij onbezorgd werken!  

Neem contact met ons op als dit je als muziek in de oren klinkt. 

Werken in de cloud voorkomt risico’s

Wil je hacks voorkomen? En heb je geen zin om je zorgen te maken over brand in de serverruimte of slecht onderhoud? Kies dan voor werken in de cloud. Dat is niet alleen veiliger, maar biedt ook financiële zekerheid. Je betaalt een vast bedrag per maand en hoeft geen grote investeringen te doen in nieuwe servers of softwarelicenties. Wij zorgen voor onderhoud, back-ups en optimale beschikbaarheid, zodat jij onbezorgd kunt werken.

Flexibel werken met cloud oplossingen

Werken in de cloud is flexibel werken: het geeft je altijd en overal toegang tot je bedrijfsapplicaties en -bestanden. Bovendien ben je met de cloudservice van Nextlevel ICT niet meer afhankelijk van hardware. De capaciteit van jouw cloud omgeving past zich aan jouw bedrijf. Bij drukte groeit je cloudcapaciteit met je mee. En in het laagseizoen schalen we terug. Geen probleem!

Public, private of hybride cloud

Je kunt bij ons kiezen voor public cloud of private cloud. Hoef je geen rekening te houden met bestaande, wellicht verouderde applicaties die op eigen servers draaien? Dan is public cloud in combinatie met Office 365 perfect voor jou. Werk je met wat oudere applicaties die niet worden ontsloten door de public cloud? Dan is een private cloudoplossing met VDI, terminal server of een Citrix-achtige oplossing heel geschikt. Ook zijn er combinaties mogelijk: de hybride cloud. We bepalen samen de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Kies voor gemak, kies voor cloud opslag

Wil je geen eigen IT’er in dienst nemen, geen servers onderhouden en niet hoeven piekeren over voldoende capaciteit en de veiligheid van je bestanden? Maak dan een afspraak met ons en wij inventariseren je situatie, bespreken je wensen en zorgen dat jij supersnel in de cloud kunt werken.



De voordelen van Nextlevel clouddiensten:

  • Je online werkplek altijd en overal beschikbaar
  • Optimaal beveiligd
  • Hardware onafhankelijk
  • Vast bedrag per maand per gebruiker
  • Geen investeringen nodig
  • Ultiem gemak: jouw ICT volledig uit handen
  • Frequente back-ups
  • Volledig afgestemd op jouw bedrijf
  • Public cloud, private cloud en hybride cloud
  • Ook mogelijk wanneer je met oudere software werkt
Vragen of hulp nodig?



Neem contact op

Naam

Email

Bedrijf

Uw bericht